AUTOSCHADES • PLAAT EN RICHTWERK • UITDEUKEN • KUNSTSTOF REPARATIE • SPUITWERK

  •  

   0251 - 65 57 76

   info@welasautoschade.nl

  •  

   Schulpstet 38

   1901 JJ Castricum

  •  

   Ma. - Vr. 08:00 - 17:00

   Za. 09:00 - 14:00

  Diensten

  Kwaliteit en vakmanschap

  Laat uw autoschade vakkundig en snel herstellen in Castricum

  Wanneer u schade heeft, wilt u graag dat dit snel en vakkundig hersteld wordt. Welas Autoschadeherstel in Castricum verzorgt de complete reparatie van uw auto en zorgt ervoor dat uw snel weer op weg kunt.

  Naast het repareren van de auto nemen wij ook de afhandeling met de verzekering uit uw handen. Dankzij onze brede kennis en ervaring op het gebied van autoschade is uw auto in goede handen en bent u verzekerd van het juiste herstel.

  In de loop van de jaren hebben wij een groot vast klantenbestand opgebouwd. Dit is voor ons een bewijs van kwaliteit en vakmanschap!

  Autoschade

  Autoschade

  Autoschade is vaak ernstiger dan u op het eerste oog kunt zien. Voor het herstel van uw schade laten wij een gecertificeerde schade-expert naar uw auto kijken. Hij of zij maakt de waarde van de schade op, zodat wij dit aan uw verzekering kunnen melden. Vanaf hier gaan wij met uw auto aan de slag.

  Plaat- en richtwerk

  Plaat- en richtwerk

  Bij een aanrijding is het mogelijk dat uw carrosserie is ontzet. Wij beschikken over een Dataliner richtbank die meetkundige precisie garandeert. Door het gebruik van deze richtbank kan eenvoudig worden geconstateerd wanneer uw auto niet aan de gestelde normen voldoet. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij uw auto weer professioneel bij.

  Uitdeuken

  Uitdeuken

  Het uitdeuken van grote en kleine deukjes doen wij zeer secuur. We zorgen ervoor dat de deukjes nauwkeurig worden teruggebracht tot er niks meer van te zien is. Bij kleine deukjes kunnen wij dit doen zonder de lak te beschadigen. Bij grotere deuken is de lak vaak al beschadigd en spuiten wij de lak weer keurig bij!

  Spuitwerk

  Spuitwerk

  In onze eigen spuitcabine werken wij uw auto, bromfiets, scooter of bedrijfswagen nauwkeurig bij of voorzien we uw voertuig van een volledig nieuwe kleur. Wilt u meer informatie over het spuitwerk?

  Kunststofreparatie

  Kunststofreparatie

  Tijdens een aanrijding of botsing is het ook mogelijk dat u alleen kunststofbeschadiging heeft opgelopen, zoals de bumper of grille. Wij kunnen dit professioneel voor u repareren. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden volledig hersteld. Deze onderdelen hoeven dan niet volledig vervangen te worden, wat u veel kosten bespaart.

  Wilt u eerlijk en vakkundig advies?

  Dan kunt u ons bereiken per telefoon: 0251 - 65 57 76 of stuur ons een e-mail naar info@welasautoschade.nl

  Welas Autoschade

  Uw specialist in autoschadeherstel uit Castricum.

  Contact ons

  •  

   0251 - 65 57 76

   info@welasautoschade.nl

  Bezoek ons

  •  

   Schulpstet 38

   1901 JJ Castricum

  Openingstijden

  •  

   Ma. - Vr. 08:00 - 17:00

   Za. 09:00 - 14:00